Skip to the content

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuws

16 november 2020

Creatievelingen uitgedaagd

Creatievelingen uitgedaagd om bierblik te ontwerpen voor de bierbliklijn van de Huttenkloas Brouwerij. 

Een uniek biertje verdiend immers toch ook een uniek bieretiket? 
Win een jaar lang iedere maand een bier in blik pakket met een totale waarde van € 300,-.

Huttenkloas Brouwerij heeft een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Grafische en creatieve talenten worden uitgenodigd het ultieme Huttenkloas gevoel te vangen in een bierblik. Het winnende ontwerp wordt gebruikt voor de eerste serie van onze bier in bliklijn die landelijk in de winkels komen te liggen. 
Het ontwerp moet uiterlijk 15 januari 2021 vòòr 12.00 uur zijn ingezonden. Omdat het een verpakking betreft voor een alcoholhoudende drank zijn er bepaalde regels waaraan het ontwerp moet voldoen. Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@huttenkloas.nl en ontvang aanvullende informatie en de voorwaarden. 

9 november 2020

Barrel Aged 2020

Nog even geduld.. medio november verwachten wij de tweede serie Barrel Aged bieren te kunnen bottelen. 

Barrel Aged bieren of bieren met de toevoeging BA op het etiket zijn bieren die op  houten vaten zijn gerijpt.Whisky-, port- tot rumvaten, het kan allemaal.  Voor de echte bierliefhebber zijn deze bieren namelijk een optelsom van alles wat lekker is. Volle, knallende smaken van de betere Stouts of Barley Wines die zachter zijn geworden en een extra dimensie hebben gekregen door de rijping op vat.

De eigenschappen  van het vat zitten na de lange rijping ook  in het bier! Dit proces geeft extra smaken aan het bier, afhankelijk van het type vat waar het bier op heeft gelegen.

Wilt u zeker zijn van onze 6-delige Smooth Criminal Barrel Aged bieren? Plaats uw pre-order tot uiterlijk 30 november 2020 én ontvang de tijdelijke korting (KLIK HIER).

Smooth Criminal is een serie van zes Russian Imperial Stouts, waarvan vijf barrel-aged stouts en één basis-stout. Het is een ‘collab’ met Brouwerij Huttenkloas en Brouwerij Hommeles

De Smooth Criminal Plain is het basisbier, wat is gelagerd op vijf verschillende eikenhouten vaten: Barbados Rum, Jack Daniels, Auchentoshan, Bowmore en Laphroaig.

Waar te koop

Hier vind je onze groothandelaren. Zij verkopen ons bier door aan de slijter bij jou in de buurt.