Skip to the content

Brouwzaal

Solliciteren als

Stagiaire

Wil jij jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd een hele leuke en gezellige tijd beleven? Kom dan stagelopen bij Brouwerij Huttenkloas!

Wij bieden een leerzame stage met goede begeleiding. Als stagiaire wordt je betrokken bij het team, waar je samen werkt met gezellige collega's. Je krijgt een veelzijdige stageplek met een informele werksfeer.

Er is de mogelijkheid om na je stage te blijven werken.

Interesse? Lees de volledige vacature hieronder.

Stagiaire Gezocht! (BOL en BBL mogelijk)

Brouwerij Huttenkloas is een ambachtelijke brouwerij gevestigd te Albergen in het mooie Twente. Naast het brouwen van onze eigen bieren, brouwen wij ook voor ruim 50 andere brouwerijen. De afgelopen jaren is de productiecapaciteit verdubbeld!

Bij Brouwerij Huttenkloas zijn er het hele jaar door verschillende stageplekken beschikbaar:

 • Als Operator A/B/C zorg je dat het productieproces goed loopt. Daarnaast help je mee op het gebied van procesverbetering en productontwikkeling. Onderhoud jij de bottellijn op de juiste manier?
 • Als medewerker voeding & technologie of kwaliteit draag je bij aan het eindproduct. Je voert onderzoek uit naar de kwaliteit van het bier. Daarbij help je mee met het brouwen van het bier waarbij je de voedselveiligheid vooropstelt.
 • Als Logistiek medewerker ben je bezig met alle stappen van het verzendproces. Van het verzamelen van orders tot het verzendklaar maken en het helpen met laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast zorg je ervoor dat het magazijn tiptop in orde is.
 • Als Technicus engineering ben je bezig met het onderhoud van materieel zowel mechanisch als elektrische machines binnen de brouwerij. Je zorgt bijvoorbeeld dat de pompen goed blijven lopen, storingen verholpen worden en bepaalde zaken technisch worden aangelegd.
 • Als Marketing stagiair ben je dagelijks bezig met het beheren van de website, webshop en de socials. Je richt je op de doelgroep en bekijkt hoe Huttenkloas zich het beste kan vertegenwoordigen en ontwikkelen. Kom jij met nieuwe innovatieve ideeën?
 • Andere gerelateerde stageopdracht? Laat het ons weten!
  Staat jouw opleiding er niet bij maar denk je dat jouw stageopdracht goed past bij Brouwerij Huttenkloas? Stuur ons dan ook een berichtje :)

Wat wij van jou verwachten:

 • Je hebt zin om opgedane kennis in de praktijk toe te passen;
 • Werken in teamverband vind je prettig, maar je kan ook zelfstandig werken;
 • Je bent een aanpakker.

Wat wij bieden:

 • Leerzame stage met goede begeleiding;
 • Een leuke stagevergoeding, aangevuld met passende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Veelzijdige stageplek met een informele werksfeer;
 • Gezellige collega’s om samen mee te werken;
 • De mogelijkheid om na je stage te blijven werken.

Ben jij de stagiair die ons verrast met je enthousiasme, nieuwe kennis en inzet? Solliciteer hieronder!

Bier en hop

Solliciteer als

Open sollicitatie

Heb je interesse en ben je gemotiveerd? Wil je graag werken bij Brouwerij Huttenkloas, maar staat er geen vacature voor jou bij? Solliciteer dan hier!

 

 

Solliciteer hier!

Ben jij die medewerker die ons verrast met jouw enthousiasme en inzet?

Dan zien wij graag jouw Cv en motivatie tegemoet. Jouw sollicitatie kun je indienen door op onderstaande knop te drukken. Vermeld je de naam van de vacature in de beschrijving? 

Meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@huttenkloas.nl of bel naar 074-2590805. En wie weet tot snel ;)

Waar te koop

Hier vind je onze groothandelaren. Zij verkopen ons bier door aan de slijter bij jou in de buurt.